e
Banner

Etiketler: arkas lojistik



THY’yi yeni evine Arkas Lojistik taşıyacak


Yayın: 29-10-2018
Kategori: Lojistik

İstanbul’un yeni havalimanına taşınma hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Türk Hava Yolları büyük yer ekipmanlarının taşıması için yol arkadaşını seçti; Arkas Lojistik. 




Arkas Line ve Hapag Lloyd’dan yeni güç birliği


Yayın: 27-05-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: arkas lojistik

Batı Akdeniz-Karadeniz Servisi’ni- Westmed Black Sea Service (WBS) devralan Arkas Line ve Hapag Lloyd yaptıkları yeni gemi paylaşım anlaşmasıyla servisin kapasitesini artırarak bölgedeki güçlü konumlarını koruyor. 
 




Cam şişe kapalı vagona girdi!


Yayın: 30-10-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: arkas lojistik

Karayolunda olduğu gibi demiryolunda da Lojistik Mühendisliği örneği sergileyen Arkas Lojistik, Türkiye’de ilk kez cam şişe taşımasını demiryolu ile yapan şirket oldu. Arkas Lojistik Türk Tuborg A.Ş.’nin boş şişelerinin nakliyesini üstlendi.  




En uzun ihracat treni yola çıktı


Yayın: 04-05-2020
Kategori: Demiryolu

Türkiye'nin tek seferde en uzağa giden en uzun ihracat treni yola çıktı. Arkas Lojistik’in yaptığı taşımada 30 vagon 60 konteynerden oluşan tren, Bilecik Bozüyük'den Kırgızistan’ın Oş şehrine alüminyum elektrik kablosu taşıyor.  




Arkas Lojistik filosuna 40 yeni Ford Trucks F-MAX ekledi



Filo yatırımlarına devam eden Arkas Lojistik, Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks ile olan iş birliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY) ödüllü 40 adet Ford Trucks F-MAX çekici yatırımı daha yapan Arkas Lojistik, filosunu gençleştirmeye ve karbon salınımını azaltmaya devam ediyor. Yeni yatırımla birlikte Arkas Lojistik’in çevre dostu Euro 6 motora sahip araç oranı da %50’ye yükseldi. 




Shipeedy, Türk ihracatçısının lojistikte rekabetçi gücü olmaya aday



Arkas Lojistik, başta KOBİ’ler olmak üzere Türk ihracatçısını ucuz ve hızlı lojistik hizmetlerle destekleyecek yeni dijital lojistik platformu www.shipeedy.com’u tanıttı. Dünyanın 150 ülkesine 750 noktaya taşıma yapılabilecek platforma üye olan herkes taşıma maliyetlerini öğrenebilecek. Arkas Lojistik CEO’su Onur Göçmez, sisteme ekleyecekleri yeni modüllerle hem B2B hem de B2C pazarda tüm lojistik ihtiyaçları tek platformdan karşılamayı hedeflediklerini söyledi. 




Arkas Lojistik UNICERA’da


Yayın: 04-11-2022
Kategori: Lojistik

Arkas Lojistik seramik sektörünün temsilcileriyle 7-11 Kasım’da UNICERA 2022 Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda bir araya gelerek sunduğu hizmetleri anlatacak.




Arkas Lojistik Logitrans’a yeniliklerle geldi


Yayın: 17-11-2022
Kategori: Lojistik

“Lojistiğin Arkasındaki Güç” mottosu ile lojistik sektörünü geliştiren öncü yatırımlar yapan Arkas Lojistik, “Dijital hızda taşımacılık” için müşterilerinin taşıma ihtiyaçlarına proaktif bir yaklaşımla cevap veren, ülkemiz dış ticaretini destekleyecek yeni girişimlerini Logitrans Fuarında tanıttı. 




Arkas’ın bulut teknolojileri projelerine birincilik ödülü


Yayın: 13-12-2022
Kategori: Lojistik

Arkas, geliştirdiği iki bulut projesi olan Akıllı ve Emniyetli Deniz Filosu Yönetim Platformu ve Dijital Kara Taşımacılığı Platformu ile IDC Türkiye Cloud Awards Ödülleri’nde Private Cloud/Özel Bulut kategorisinde iki birincilik ödülüne layık görüldü. 




Arkas’tan 38.5 milyon euroluk lokomotif yatırımı


Yayın: 13-03-2023
Kategori: Demiryolu

38,5 milyon euroluk yatırımla beş Euro Dual model lokomotif siparişi veren Arkas Lojistik, ilk etapta 2025 yılında lokomotiflerin üç tanesini teslim alacak.